Craciun Fericit Acasa

Meniul zilei
Meniul zilei
Meniul zilei

Acest final de an complicat pentru noi toți ne găsește pregătiți cu două meniuri speciale de Sărbătoare. 

Și pentru că anul acesta Crăciunul se petrece într-o formulă mult mai restrânsă și meniurile pe care vi le propunem sunt gândite pentru 4 sau 6 persoane. 

Am încercat să respectăm tradițiile, dar și să introducem variante moderne în meniul festiv. 

Red Christmas Box conține o ruladă din piept de porc pe care o coacem încet până când aromele delicate de fenicul se împletesc în mixul de arome, iar textura crocantă a soriciului va aduce multe zâmbete la masa festivă. 

Alături de rulada de porc am pus și un pui întreg, afumat și copt la foc domol pentru a se păstra suculent și plin de aromă. Și pentru că de Crăciun nu au cum să lipsească cârnații afumați am completat cutia și  cu aceste arome tradiționale. 

Lângă toate aceste cărnuri delicoase am ales să punem două garnituri la fel de iubite: cartofi confiați în untura cu cimbru și usturoi & rădăcinoase coapte încet cu sirop de arțar, mix de semințe și ierburi. 

Toate aceste preparate aveau nevoie și de un sos care să trezească toate aromele la viață și să vină cu o notă de prospețime, iar pentru asta am pregătit o salsa de pătrunjel cu lămâie și usturoi. 

Cozonacul își trăiește momentul de glorie din an și este vedeta desertului nostru. Plin de nucă, ciocolată și copt dintr-un aluat bogat în unt, cozonacul sigur va dispărea rapid de pe masă. Și pentru că ne place să prelungim bucuria gusturilor bune am adăugat și o turtă dulce pufoasă și extrem de aromată. 

Gold Christmas Box conține în plus față de Red Christmas Box o selecție de startere clasice, realizate cu ingrediente de calitate și cu măiestria echipei noastre: salată boeuf, jumări de porc, tobă, șunculiță afumată, salată de macrou afumat cu cartofi, ceapă și măsline și salată de icre. 

Cum comanzi

Am rezervat perioada 4-18 Decembrie pentru colectarea comenzilor. În această perioadă te invităm să plasezi comanda telefonic la numărul 0728443300, iar de acolo colegii noștri te vor ajuta să alegi metoda de plată preferată. Comanda se confirmă în momentul achitării integrale a meniului ales. Plata se poate face în numerar sau card la locația noastre Boutique du Pain (str. Academiei 28)  sau prin ordin bancar. 

Cum se face livrarea

Pachetele se vor livra la adresa menționată în momentul comenzii (valabil exclusiv pentru București și județul Ilfov) în intervalul 22-24 Decembrie. Ziua livrarii urmând să o stabilim împreună în funcție de disponibilitatea logistică. 

Pentru comenzile care preferă ridicarea comenzilor de la oricare dintre locațiile noastre oferim un discount de 10% la totalul comenzii.