URBAN CUISINE

URBAN CUISINE

in the heart of Bucharest at Academiei 28-30

Give us a call at 0728 44 33 00

Meniu Shop

Restaurant Bucuresti, Restaurant Bucuresti Centru, Restaurant Frantuzesc

Boutique du Pain – a thousand flavours in the best French Bistro in Bucharest! O explozie de savoare și mii de delicii culinare, ce se îmbină cu arta simplitătii, cu bucate alese, de poveste! Un restaurant bun în București care, de 9 ani, pune zâmbete în farfurie și transformă clienti multumiti în adevărati prieteni fericiti!

Dacă în zona Universitate ești, știi că aici ne găsești! Gata să îti încântăm simturile cu preparate inedite, atent coapte și gândite pentru a-ti potoli foamea, a-ti rafina gusturile și a-ti bucura sufletul! Un restaurant frantuzesc where delicious food is our religion! Aici vei găsi un ambient de poveste, calm și liniștit, ce se lasă, în fiecare zi, descoperit! În perfectă armonie cu toate gusturile din farfurie, aici vei descoperi mai mult decât preparate delicioase: vei întâlni oameni deosebiti, ce te vor întâmpina mereu cu zâmbetul pe buze!

We speak the great food language! Indiferent că vii pentru un mic-dejun energic și copios, sau pentru o cină cu persoana iubită, la Boutique du Pain găsești tot ce poftești!

See you at Boutique du Pain! Cooking happiness. For you!

Restaurant Bucuresti, Restaurant Bucuresti Centru, Restaurant Frantuzesc
Cafenea București și Cafea de Specialitate

Cafenea București și Cafea de Specialitate

Și dacă vrei să-ti începi ziua cu un mic-dejun gustos, sănătos și plin de nutrienti, la cafenea Bucuresti Boutique du Pain avem cafea de specialitate ce îti va încânta simturile și îti va oferi vitalitate pentru o zi plină de rezultate! Eat, drink, love at Boutique du Pain! Întâlnirile cu prietenii devin mai frumoase alături de băuturile pe bază de cafea, super-gustoase, într-un ambient plăcut, cu muzică bună și mâncare delicioasă!

Delicious food and great vibes! Dar să nu uităm că, alături de cafea de specialitate, la Boutique du Pain se pregătesc, zilnic, preparate minunate! Chefi pasionati, inventivi, creativi și dedicati, iubitori de arome interesante și gusturi rafinate, gătesc pentru tine, zi de zi, preparate din întreaga lume, adaptate și reinterpretate, pentru a te uimi cu gusturi inedite și desăvârșite! Great delight in every bite at Boutique du Pain restaurant!


Livrare la Domiciliu București / Meniul Zilei

Better food for a better mood! Long office days? Ce spui dacă avem un office menu pe care, pur și simplu, nu ai cum să nu-l îndrăgești?

Aducem fericirea la tine la birou cu un meniu ce îmbină bucate alese și gusturi surprinzătoare pentru ca, în fiecare zi, să fie soare! Meniul zilei din București cum altul n-ai să mai întâlnești! Preparate simple cu arome inedite, cu multă pasiune gătite! Pregătim, în fiecare zi, ceva nou, special pentru tine! Our secret is our passion! For delicious food.

Ședinte lungi la birou? Nicio problemă! Cât ai spune „Boutique du Pain” noi pregătim preparatele tale preferate și le livrăm repede-repede, cu un delivery rapid și eficient! Hungry for more?  

Ti-e poftă de o ciorbă clasică? Sau... te gândești la o fuziune de arome îmbinate desăvârșit într-un preparat inedit? Avem și takeaway! Sună-ne și spune-ne ce delicii vrei și de la noi de la fereastră vii să le iei!

Și să nu uităm de catering – gătim cu pasiune și voie bună pentru toti cei invitati la evenimentul tău corporate!

The only thing we love more than food is making you happy! One meal at a time.

Livrare la Domiciliu București / Meniul Zilei
Meniul zilei LUNI

Compus din
Cremă de Broccoli cu Ceapă Crispy sau Supă de Pui cu tăiței

Porc Asiatic cu urechi de lemn și Orez cu lime

sau
Pui Shanghai și Cartofi Pai si Sos Usturoi

Meniul zilei MARTI

Compus din
Cremă de păstârnac cu Cocos sau Ciorbă de Perișoare cu pătrunjel

Pui Parmigiana și Fusilli con Verdure

sau
Șnițel de Pork cu Telemea și Cartofi cu Rozmarin

Meniul zilei MIERCURI

Compus din
Cremă de Linte Roșie cu Mentă sau Borș de Pește

Pui cu Salvie și Bacon și Couscous cu mazăre

sau
File de Păstrav Crispy și Mămăliguță și sos Aioli

Meniul zilei JOI

Compus din
Cremă de mazăre cu Praz și Mentă sau Ciorbă de Văcuță Ardelenească

Ciocănele de Pui Crocante Sweet Chilly și Cartofi Dulci

sau
Chifteluțe de Pui Marinate și Cartofi Zdrobiți cu Ceapă verde

Meniul zilei VINERI

Compus din
Cremă de Legume Coapte sau Supă de Curcan cu Fidea

Porc Chimichurri și Cartofi wedges si Varză

sau
Pulpă de Pui cu sos de ciuperci și Conopidă gratinată

Contact

0728 44 33 00 | office@boutiquedupain.ro | Academiei 28-30, Bucharest