URBAN CUISINE

URBAN CUISINE

in the heart of Bucharest at Academiei 28-30

Give us a call at 0728 44 33 00

Menu Delivery Book a Table

Restaurant Bucharest, French Restaurant Boutique Boutique du Pain

French restaurant in Bucharest, Boutique du Pain offers you real culinary delights obtained from the simplest and fresh ingredients. A restaurant in Bucharest near the University that turns for 9 years satisfied customers into happy friends.

You are in the heart of Bucharest and we know how to make you feel at home. Don't you believe us? Come and convince yourself!

You will meet friendly people, always with a smile on their lips ready to satisfy the most refined tastes. One of the best restaurants in Bucharest awaits you with the most delicious culinary delights. Restaurant Bucharest Boutique Du Pain, the ideal place for breakfast, lunch or dinner with your family or loved ones

Restaurant Bucharest, French Restaurant Boutique Boutique du Pain
Cafenea București

Cafenea București

Și dacă vrei să-ți începi ziua cu un mic-dejun gustos, sănătos și plin de nutrienți, la cafenea Bucuresti Boutique du Pain avem cafea de specialitate ce îți va încânta simțurile și îți va oferi vitalitate pentru o zi plină de rezultate! Eat, drink, love at Boutique du Pain! Întâlnirile cu prietenii devin mai frumoase alături de băuturile pe bază de cafea, super-gustoase, într-un ambient plăcut, cu muzică bună și mâncare delicioasă!

Delicious food and great vibes! Dar să nu uităm că, alături de cafea de specialitate, la Boutique du Pain se pregătesc, zilnic, preparate minunate! Chefi pasionați, inventivi, creativi și dedicați, iubitori de arome interesante și gusturi rafinate, gătesc pentru tine, zi de zi, preparate din întreaga lume, adaptate și reinterpretate, pentru a te uimi cu gusturi inedite și desăvârșite! Great delight in every bite at Boutique du Pain restaurant!

Livrare La Domiciliu București

Dar povestea noastră nu se oprește aici. Pentru că ne luăm inspirația din voi, din dorințele voastre, din nevoile voastre. Our focus is on YOU! And the best food for you! Și de aceea, știm că unele zile sunt aglomerate. Așa că am introdus, special pentru voi, programul de livrare mâncare în București, prin care îți vom servi preparatele tale favorite la orele potrivite! Ședințe lungi la birou? Avem mâncarea potrivită, atent pregătită, pentru ca tu să ai o zi perfectă! Livrăm cu grijă și atenție preparate calde, gătite cu iubire și zâmbete pe buze, pentru a-ți inspira zilele lungi și obositoare! 

Mâncarea noastră e atât de bună, încât vei vrea să o iei și la pachet! Așa că nu-ți face griji, avem și livrari la domiciliu în București! Ne spui ce preparate poftești, și la fereastră le găsești! Le iei acasă, calde, gustoase și savuroase, pentru a le împărți cu prietenii și cei dragi! Nu ai timp să pregătești cina în această seară? No worries!

Restaurant Bucuresti Boutique du Pain vine în ajutorul tău cu specialități culinare aromate, ce-ți vor face serile mai animate! Zâmbete, voie bună și iubire la tine-n farfurie! Iar cei dragi ție se vor bucura de aceste delicatese, de momentele de bucurie alături de tine. Food brings people together! From our family to yours. Only the best food.

Te așteptăm pe Strada Academiei 28-30, București să te delectezi cu toate specialitățile noastre, iar daca dorești o rezervare ne poți contacta la 0728 443 300. 

Livrare La Domiciliu București
Daily menu MONDAY

Courses
Cremă de Conopidă cu Parmezan or Supă Asiatică de Vită cu noodles

Pulpă de Pui cu Sos Napoli and Cartofi Zdrobiți cu Ceapă Verde

or
Pork Sichuan cu ciuperci and Orez cu Lemongrass

Daily menu TUESDAY

Courses
Supă Minestrone or Ciorbă rădăuțeană de Porc

Pulled pork Burger and Cartofi wedges

or
Piept de Pui Regal and Penne Arrabiata

Daily menu WEDNESDAY

Courses
Cremă de mazăre cu Praz și Mentă or Borș de afumătură cu Cartofi

Lasagna Bolognese cu sos de roșii and Parmezan

or
Coq au Vin Rouge and Legume coapte cu cimbrișor

Daily menu THURSDAY

Courses
Cremă de Ciuperci cu ulei de trufe or Ciorbă țărănească de Văcuță

Scalopină de Pui and Mix de Legume Blanchate

or
Șnițel de Porc în pesmet auriu and Cartofi țărănești

Daily menu FRIDAY

Courses
Vichyssoise și Crispy Bacon or Borș de Curcan cu Leuștean

Fish and Chips and Sos Tartar

or
Souvlaki de Porc and Cous-cous colorant cu sos Tzatziki

News

Book a Table

0728 44 33 00 | office@boutiquedupain.ro | Academiei 28-30, Bucharest